Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα συμβόλαια για Alisson & Kelleher, πωλητήριο σε Origi, Wilson και Grujic

Νέα συμβόλαια για Alisson & Kelleher, πωλητήριο σε Origi, Wilson και Grujic

Οι ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών της Liverpool δεν θα σταματήσουν στον Fabinho, καθώς σύμφωνα με τον James Pearce, αναμένεται να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα και οι Alisson Becker και Caoimhin Kelleher.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και προ μερικών μηνών, πρόθεση της Liverpool είναι να επιβραβεύσει τον Kelleher με ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει αυξημένες απολαβές και θα τον «δέσει» στο Anfield για τα επόμενα χρόνια.

Κατά την σεζόν 2020-21, ο Ιρλανδός αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια με την φανέλα της Liverpool και εντυπωσίασε τόσο στην Premier League εναντίον της Wolves, όσο και στο Champions League κόντρα στον Ajax. Από τον Νοέμβρη αποτελεί το νούμερο 2 της ομάδας για την θέση του τερματοφύλακα, πίσω από τον Alisson Becker.

Νέο συμβόλαιο θα υπογράψει μέσα στο καλοκαίρι και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Alisson Becker.

Ο διεθνής keeper πέρασε μια δύσκολη σεζόν, με τους τραυματισμούς και την απώλεια του πατέρα του να τον επηρεάζουν, όμως κατάφερε να αντιδράσει και να δώσει στην ουσία εκείνος το στους Reds το χρυσό εισιτήριο για το Uefa Champions League, με το νικητήριο του γκολ στο Hatworns κόντρα στη West Brom.

Το νέο συμβόλαιο του Ali θα έχει διάρκεια κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το 2026, με τον ετήσιο του μισθό φυσικά να αυξάνεται.

Δεν θα υπάρξουν μόνο ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και αποχωρήσεις από το ρόστερ της Liverpool το φετινό καλοκαίρι.

Οι Reds έχουν ήδη βάλει πωλητήριο σε παίκτες που ξεκάθαρα δεν υπολογίζονται από τον Jürgen Klopp, όπως οι Divock Origi, Harry Wilson και Marko Grujic.

Ο Origi πήρε ορισμένες ευκαιρίες φέτος, όμως δεν βοήθησε, ο Ουαλός πραγματοποίησε μια καλή σεζόν στην Championship με την Cardiff, ενώ ο Grujic αγωνίστηκε στην Porto, κλείνοντας πολύ θετικά την σεζόν.

Ο Βέλγος κοστολογείται γύρω στα £20 εκατομμύρια με την πώληση να αποτελεί μονόδρομο, ενώ οι Wilson και Grujic κοστολογούνται από την Liverpool περίπου στα £15 εκατομμύρια.

Από το ρόστερ της Liverpool θα αποχωρήσει και ο Ozan Kabak, όμως επειδή δεν θα γινει χρήση της οψιόν αγοράς του από τους Reds.

Ο Τούρκος μάζεψε τα πράγματα του, την Δευτέρα από το σπίτι του στο Formby και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, μόλις ενημερώθηκε ότι δεν θα μείνει στο Anfield.

Τέλος, όσο αφορά τον Adrian, αληθεύει πως η ομάδα του έχει κάνει μια πρόταση ανανέωσης για έναν χρόνο και εκείνος θα αποφασίσει αν θα την αποδεχτεί ή αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πωλητήριο στον Divock Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com